Deltager søges til projekt i Diyarbakir, Tyrkiet den 20 – 27 august 2015.

Hej alle sammen!

Personer søges til et projekt (Let’s Work) angående europæisk ungdomsarbejdsløshed, som skal foregå i Diyarbakir-Tyrkiet og varer fra den 20 – 27 august 2015. Projektet er organiseret af Danish Intercultural Organisation (DIO).

Kost og logi under opholdet er 100 % dækket ind af DIO.

Rejseudgifter dækkes op til 270 Euro af DIO.
(I danske kroner svarer det til 2000 DKK.)

Der er et tilmeldingsgebyr på 250 DK, som giver et medlemskab af DIO.

Flydende engelsk er ikke et must!

Hvis du gerne vil deltage så kontakt os på vores mail.
get@dio.life

Detaljeret info:
Erasmus + Youth Exchange “Let’s Work ” vil samle 60 unge og gruppeledere fra forskellige organisationer baseret i Danmark, Litauen og Tyrkiet med det formål at løse problemet med ungdomsarbejdsløshed. Danish Intercultural Organisation er ansøger og afsender organisation. Diyarbakir Cevre ve Kalkinma Dernegi er værtsorganisation. Ungdomsudveksling vil finde sted i Diyarbakir, Tyrkiet fra 20 – 27 august 2015 og vil vare syv dage (herunder ankomst og afrejse). Deltagerne er fra de førnævnte lande; Danmark, Tyrkiet og Litauen. Hovedformålet med udvekslingen er at tackle problemer med ungdomsarbejdsløshed, informere, motivere og gøre det muligt for de unge at arbejde med emnet i deres respektive lande, samt udstyre dem med erfaring, viden og færdigheder, som de nemt kan inddrage i arbejdsmarkedet.

De vigtigste mål for udvekslingen er:

– At reflektere over den europæiske ungdoms arbejdsløshedssituation i Europa.

– At give en mulighed for at de unge kan dele deres gode og dårlige erfaringer vedrørende jobjagt,

– At fremme unges deltagelse i frivilligt arbejde,

– At fremme oprettelsen af fremtidige projekter inden for Aktive unge-programmet, som vil være målrettet arbejdsløse unge.

I løbet af 7 dage vil unge fra forskellige lande dele meninger og idéer om arbejdsløshed og vil blive involveret i forskellige aktiviteter. De vil lære om CV-skrivning, motivation, ansøgningsteknikker, tips til at passere en jobsamtale, arbejde med e-Job databaser, hvordan man bruger frivillighed som en måde til at komme ind på arbejdsmarkedet, hvad er Youthpass og hvordan man får et Europass sprogpas. Gennem kreative spil, motion og ikke-formelle værktøjer vil vi stimulere unges iværksætterånd, kreativitet, iværksætter ånd og beskæftigelsesegnethed gennem praktiske og teoretiske input fra deltagere og gruppeledere fra deltagende lande.