“UNGE SØGES TIL UDVEKSLING I TJEKKIET!

“UNGE SØGES TIL UDVEKSLING I TJEKKIET!

I forbindelse med et projekt organiseret af Danish Intercultural Organisation, søges der lige nu unge til projekt om børns rettigheder og forældre, som skal foregå i Jindřichův Hradec i – Tjekkiet og varer fra den 1-8 Oktober 2015.

DER SØGES:
Unge personer der har lyst og kan tage til Tjekkiet fra d. 1-8 Oktober 2015.
At kunne tale flydende engelsk er et must.
Er det noget du kunne tænke dig at være med til? Så ansøg her; get@dio.life 


Husk at skrive navn, alder, tlf. nr., mailadresse, interesser samt lidt om dig selv når du ansøger.


PROJEKTET:
Projektet er støttet 100 % af DIO som også dækker alle kost- og logiudgifter. Derudover dækkes der også rejseudgifter for op til 275 Euro.


Projektet hedder “The rights of children versus parents ” og omhandler børns rettigheder og forældre. 


SUMMARY OF PROJECT


“The rights of children versus parents” will take place in Czech Republic – Jindřichův Hradec, between 1st of October to 8th of October, 2015. The project will last during 8 days (including arrival and departure). Each partner organization, coming from Czech republic, Norway, Denmark, Jordan, Turkey, Germany and Bulgaria, has to select 2 participants.
This project responds to the specific experience of organizations working with youth and young people themselves, to current events and the need to solve the situation how to familiarize young people with issues of different legislation in the partner countries concerning the rights of children and parents”