Deltager til projekt i Vibo Valentia søges!

Vi har brug for 3 personer, der har erfaring med ungdomsarbejde, som kan deltage i et godkendt projekt i Vibo Valentia, Italien fra den 8 til den 15 juni 2015 på vegne af Danish Intercultural Organisation (DIO).

Hovedformålet med “En.To.S.: Entrepreneurship Through Sport” er at øge unge europæers konkurrenceevne vedrørende entreprenørskab med sport som redskab.

Ingen aldersbegrænsning.

Kost og logi under opholdet er 100 % dækket ind.

Rejseudgifter dækkes op til 275 Euro.
(I danske kroner svarer det ca til 2100 DKK.)

Der er et tilmeldingsgebyr på 250 DKK, der dækker udgifter vedrørende projektet og samtidigt giver et medlemskab af DIO.

Hvis det har interesse, så kontakt os venligst på get@dio.life
Lidt info om projektet

En.To.S.: Entreprepreneurship Through Sport is a Training Course for youth workers. It will take place in Catanzaro (Calabria), from 8th to 15st of June 2015.The training wants to support the European Commission in promoting the Key Competence
“Entrepreneurship&Sense of Initiative” among youngsters in order to increase their competitiveness and the competitiveness of the European Union in line with Europe 2020 strategy. En.To.S. is addressed to boost the capability of youth workers to develop the Competence “Entrepreneurship&Sense of Initiative” in youngsters by means of Sport.